Minut puolittain haastettiin kertomaan jotain itsestäni - jonkinlainen kaapista ulos astumisen villitys kiertää näköjään blogeja. Joten tulkoon nyt tässä joitain tietoja minustakin.

Olen syntynyt Kajaanissa mutta asunut jo 20 vuotta Pohjois-Karjalassa ja aika lailla juurtunutkin tänne. Identifioidun yleisesti itäsuomalaiseksi ja erottaudun länsi- ja eteläsuomalaisista ;-). Mies on täkäläisiä, yhdessä on oltu vuodesta 1990 alkaen ja naimisiin mentiin vuonna 1992. Lapsia on kaksi, Tytär (viidesluokkalainen) ja Poika (kolmasluokkalainen). Yksi koira talossa ja toinen muistoissamme.

Töitten puolesta olen todellisuudesta  vieraantunut akateeminen ihminen, opiskeluaikojen siivoustöiden lisäksi en ole tainnut olla koskaan töissä muualla kuin yliopistolla. Koulutus FM, tulevan kevään aikana FT. Tutkija ja opettaja, tähän mennessä enemmän edellistä ja tällä hetkellä jälkimmäistä. Suoritan myös parhaillaan yliopistopedagogisia opintoja, joten olen vielä päälle päätteeksi tavallaan opiskelijakin.

Mitäpä muuta? Käsityöhullu, koirahullu, kirjahullu - ja mikäli lapsuusaikoina minulle huudettuja herjoja on uskominen niin muutenkin hullu ;-).

MUOKS// Ikä unohtui. Vielä vuoden ja muutaman päivän voin sanoa olevani kolkyt ja risat (no ne ovat jo aika isot risat).