Joulupukin (tai tässä tapauksessa tietysti pikemminkin muorin) verstaalla on viime aikoina tuhottu kaappiin eksyneitä Palma-lankoja sekä tehtailtu söpöstelyasusteita. Palman lisäksi olen käyttänyt näihin muita kaapista löytyneitä lankoja, joten olen ollut aika tyytyväinen itseeni. Lopputuloksenkin luulisi miellyttävän ainakin pieni lahjansaajia -joskin heidän äitiensä makuun nämä voivat ehkä olla vähän liiankin söpöjä...

Setti numero 1: vaaleanpunaista Palmaa ja jotain kirpparilta ostettua vyötteentä vaaleanpunaista lankaa, mahdollisesti Woolia. Röyhelöhuivin malli Novitalta, samoin lierihatun idea (joskin hatun toteutus on omasta päästä). Tekniikkana virkkaus. Menossa vanhimmalle kummitytölle.

2127008.jpg

 

Setti numero 2: vaaleanpunaista ja valkoista Palmaa ja kirpparilta löytynyttä Wool neliraitaa sekä ylempänä mainittua vaaleanpunaista villalankaa. Samat mallit kuin ylemmässä kuvassa. Menossa vanhimman kummityttöni siskolle.

2127000.jpg

 

Ja vielä setti numero 3: valkoista Palmaa, luonnovalkoista Novita Ninaa ja Popcorn-nimistä hassua lankaa, jossa on värillisiä pilkkuja. Röyhelöhuivi taas Novitan mallilla ja hattu omasta päästä. Hatussa on käännetty nurja puoli päälle päin, koska väripilkut näkyivät siinä paremmin. Nämä ovat menossa veljeni vanhimmalle tyttärelle.

2127015.jpg

 

Lopuksi vielä yksi virkattu peruspipo, jossa lankana on joitain vuosia sitten myyty Novita kampanjalanka Sissy. Tämä pipo lähtee Joulupuu-keräyksen pakettiin (12-vuotiaalle tytölle).

2126997.jpg

 

Siinäpä siis söpöilyä kerrakseen. Ihmiseksi joka ei pidä vaaleanpunaisesta minä neulon ja virkkaan aika paljon vaaleanpunaista...