Minulla on tämä vuosi alkanut hyvin tahmeasti. Ennen joulua haikailin monta kertaa, että kunpa olisi aurinkoa. Nyt tulihan sitä sitten lomalla - mutta en ole päässyt sitä ihailemaan, saati kuvamaan. Sain mitättömän flunssan jälkiseurauksena todella inhottavan poskiontelotulehduksen, jolle ei ole antibioottikuurikaan voinut mitään. Kaksi viikkoa olen ollut joko ihan sairas tai sitten puolikuntoinen, enkä ole uskaltanut ulkoilla ollenkaan. Olen ihan naatti vieläkin, vaikka työt ovat alkaneet ja vaatisivat täyttä työpanosta. Huomenna pitää ottaa taas yhteyttä lääkäriin.

Käsitöitä tuli sentään lomalla jonkin verran tehtyä, suurin projekti oli jämälangoista virkattu tilkkupeitto, jonka suunnittelin ihan tiettyyn tarkoitukseen, peittämään eteisessä olevaa arkkua, jolle on sattunut (monen monta kertaa) ns. koiravahinko ja joka ei ole oikein edustuskelpoinen. Tilkkujen mallit ovat kirjasta 200 crochet blocks. Ne jotka ovat blogiani lukeneen pitemmän aikaa, tietävät jo että minulla on paha pakkomielle jämälankatöihin. Se iski tässäkin, oli aina pakko aloittaa uusi ja uusi ruutu, koska oli hauskaa katsella miten jämänöttöset hupenivat niihin ja miten jokaisesta ruudusta tuli erilainen. Lopuksi sitten virkkasin ruudut yhteen ja tein ulkoreunuksen ja kas, valmista tuli.Lisäksi on valmiiksi ehtinyt pari tiskirättiä lisää, ihan perusmallisia.Liityin myös Kevätpäiväntasausyllätyshuiviin, vaikken tiedäkään onko minulla aikaa neuloa sitä. Työelämän puolella on nyt pari kuukautta todella kiirettä, kun osuu samaan aikaan monta tärkeää takarajaa ja pidettävänä on paljon valmistelua vaativia kursseja. Mutta pitäähän kotimaista tukea, joten kokeillaan!

***

Ensimmäistä kertaa käytin tätä uutta Vuodatusta. Muuten ok, mutta kuvia en tahdo saada millään asettumaan niin kuin haluaisin, enkä tekstin tasausta. Se ei toimi samoin kuin aikaisemmin. Oletteko te muut onnistuneet tekemään niin, että teksti on tasattu vasemmalle ja kuvat keskelle?