Suuret kiitokset kaikille onnitteluista! Mieltä lämmittää, kun niin moni on käynyt jättämässä terveisensä. Muutenkin olo on ollut viikon ajan hieno ja mieli kerrankin valoisa - olen antanut itselleni luvan iloita tästä oikein kunnolla.

Arvontakin on nyt suoritettu. Ensin tulostin kommentit ja leikkasin niistä nimet pikku lapuiksi, jotka sitten päätyivät purnukkaan.

550695.jpg

 

Molemmat lapset arpoivat yhden voittajan, ja palkinnon saavat LELLU ja MILLIINI. Molemmille olen käynyt jättämässä kommentin blogiin, ja palkinnot lähtevät matkaan, kunhan saan heiltä osoitetiedot.

550697.jpg

550698.jpg

 

Eilen oli taas paikallinen käsityötapaaminen (tai neuletapaaminen tällä kertaa, kun ristipistoilijamme ei ollut paikalla). Teimme lankavaihtoja. Jälkeenpäin tuli mieleen, että mitenköhän kauas kirjaston puolelle meidän ilonpitomme mahtoi kuulua ;-). Vielä ei ole kukaan tullut kai valittamaan? Minä vaihdoin itselleni mohairia, jotta saisin pari aikaisemmin aloittamaani verkkohuivia valmiiksi. Ilmeisesti en ole vieläkään saanut näistä huiveista tarpeekseni, ja tässä kuva valmiista huiveista:

550701.jpg

 

Näiden lisäksi tein vähän aikaisemmin TAAS yhden verkkohuivin, sillä kertaa sinisensävyisestä Santorinista ja vaaleansinisestä mohairista. Tulkoon tämäkin kuva blogin täytteeksi, vaikka siinä ei ole mitään uutta...

544015.jpg

 

Siinäpä tämänkertainen päivitys. Tulossa on myöhemmin kuva meidän tulevasta hauvavauvastamme, joka on nyt reilun kolmen viikon ikäinen :-).