Vihdoinkin sain vähän virkkauksia viimeisteltyä, joten pääsen näyttämään kuviakin teille.

Tässä ensinnäkin toinen tyttärelle tehty ruusuhattu, tällä kertaa kaksinkertaisesta Butterflystä (vaaleansininen + turkoosi) Modan 3/05 ohjeella. Ruusut taas on mukailtu Novitan kevätlehden ohjeesta, ne virkkasin yksinkertaisella langalla. Ja huomatkaa, vaihteeksi jotain muuta kuin vaaleanpunaista! Rastin paikka... (seinällä siis).

5285.jpg

 

Ja sitten joukko pikkuisia kännykkäpussukoita. Näihin käytin kaikenlaisia jämälankojani, sekä puuvillaa että villaa. Minulla on valtavia vaikeuksia heittää menemään edes pientä lankanyssäkkää, mutta tässä tapauksessa se oli hyvä asia: löytyi paljon erisävyisiä lankoja, ja yhteen kerrokseen riittää pienikin pätkä. Näiden virkkaamiseen jäi näköjään koukkuun tosi pahasti, sillä kun yhden sai valmiiksi, teki mieli alkaa sommitella uutta erilaisista väreistä. Oli lämmin viikko ja käytin lapsia usein uimassa, ja heitä odotellessa olikin mukava virkkailla :-).

5284.jpg

 

Kaikenlaista on tässä vieläkin kesken. Ompelua vailla valmiina on Hertta-pusero punaisesta Tennesseestä, samalla kuviolla toteutettu myssy sekä puolikas sukka. Lanka loppuu kesken, joten toista sukkaa varten pitää hommata lisää. Näistä tulee kuva viimeistään elokuussa, sillä ne menevät kummitytölle synttärilahjaksi, ja silloin on pakko hoitaa viimeistely. Uutena työnä on tekeillä tyttärelle huivi vaaleansinisestä Butterflystä ja turkoosista Tangosta, mutta se on nopeasti hoidettu, koska neulon sen ainaoikeana. Ja seuraavaksi pitäisi aloittaa synttärilahjaa pienemmällekin kummitytölle, onko kenelläkään ehdotuksia?