Hamsterikuu jatkuu, samoin Project Spectrum. Valmistunut on kaksikin sinistä työtä. Mistä ihmeestä minulle näitä sinisiä lankoja on tullut, kun itse en osaa sinistä ollenkaan käyttää? No joka tapauksessa nämä langat olen nyt saanut tuhotuiksi eli muuttamaan olomuotoaan.

Angorinan angoravillalangasta tuli huivi. Aloitin huivin viikko sitten maanantaina neuletapaamisessa ja jatkoin sitä töissä, junmatkalla Helsinkiin ja takaisin, seminaarissa ja lopuksi vielä kotonakin. Mallina on alussa Crann bethadh -huivi, ja reunoissa neuloin eräänlaista reikäneuletta joitain kerroksia. Huivista tuli yllättävän iso, vaikka lankaa ei ollut paljon (noin 100 g). Väri ei ole minun värini ollenkaan, langan valitsi tytär mutta luulenpa että se on liian karkeaa hänelle. Raitapaita, haluaisitko sinä sinisen huivin?

405818.jpg

 

Lisäksi sain lopultakin pois käsistäni tämän sinisen villalangan, joka löysi uuden elämän laukkuna. Lanka on tullut minulle jonkin kirpparikasan mukana enkä tiedä, mihin käyttöön se varsinaisesti on tarkoitettu (ei ainakaan neulottavaksi). Virkattavaksikin se oli inhottavan tuntuista ja jäykkää, mutta sain silti koukutettua sen laukun muotoon. Lanka oli myös likaisen hajuista, joten pesin laukun heti tuoreeltaan. Tämä oli todellista urakkatyötä, tekemisen riemua tästä en juuri saanut. Mutta eipä mennyt lanka hukkaan.

406734.jpg

 

Ja sitten miettimään seuraavaa langantuhoamisprojektia...