Koirakuvahaasteessa viikon teemana on ulkoilija. Ensin ajattelin penkoa taas vanhoja kuviani, koska ulkokuvia jos mitä meidän koirista on olemassa paljon. Lisäksi en pysty tällä hetkellä käyttämään koiria parisataa metriä kauempana raihnaisen oloni vuoksi. Mutta sitten välähti, että voin päästää koirat omaan ulkotarhaansa ja napsaista sieltä muutaman kuvan. Joten tällä kertaa reaaliaikaisia kuvia tältä päivältä. (Kuvanlaatu on surkea, sillä käytin pikkupokkaria eikä pilvisenä päivänä valoa ollut tarpeeksi.)

1057886.jpg

1057885.jpg

1057887.jpg

 

Tämä tarha, jossa koirat juoksentelevat, on rakennettu viime kesänä meidän talomme toiseen päähän. Koirat voi päästää sinne toisesta ulko-ovestamme, joten se käy helposti lapsiltakin. Ihmettelemme, miten olemme aikaisemmin tulleet toimeen ilman sitä... Aitaverkko ei ole kovin korkea, mutta Vilkku-karkailija ei ole koskaan edes yrittänyt hypätä sen yli. Piri on sen sijaan joitain kertoja karannut, pienempänä mm. ryömimällä läpi verkkon alareunaan jääneestä rakosesta.

Kuvista näkyy myös lumitilanteemme eli Pohjois-Karjalassa on sen verran lunta, että maata voi sanoa valkeaksi. Olemme enemmän kuin onnellisia siitä, että koirien sisään tuoma kuravirta on edes hetkeksi tauonnut...

* * *

Sairasrintamalta sen verran, että kävin lääkärissä ja labrakokeissa olen loppuviikon sairaslomalla. Nivelkipuja on edelleen, ja syy toivottavasti selviää kokeissa. Käsitöitä en pysty tekemään, joten en voi edes käyttää sairaslomaa hyvään tarkoitukseen :-/. Koneella kirjoittaminen onnistuu (siinä sormien liikeradat ovat sen verran pienet, että ne eivät tunnu nivelissä), mutta istuma-asennossa rupeaa koskemaan jalkoihin. Toivottavasti saisin silti hoidettua erinäistä rästitöitä pois, sillä minun työssänihän ei sijaisuuksia tunneta ja minkä taakseen jättää, löytää takuuvarmasti itse edestään.