Viikonlopun ensimmäinen päivitys on alkamassa. Lisääkin on luvassa, jahka saan viimeisteltyä eräitä töitä ja otettua kuvia.

Hamsteriprojekteista valmistui ensimmäinen lattiatyyny, tyttärelle. Sisällä on vanhan sohvan yksi tyyny, päällinen neulottu 4½-kokoisilla puikoilla kaikenlaisista jämälangoista (ohutta ja paksua, tavallista ja efektiä, villaa ja puvillaa ja tekokuitua). Tuli ihan kiva lopputulos, vaikka neuloessa vähän epäilytti. Painoa on 780 g (ilman tyynyä).

40172.jpg

40173.jpg

 

Keramiikassa valmistui tällaiset kukkaset. Kivitavarasavea ja kahta mattapintaista lasitetta. Tykkään itse kovasti. En vain tiedä, mihin nämä panisin, kun meillä ei ole ikinä missään tilaa. Kirjahyllyt ovat täynnä kirjoja, ja pöytiä ei voi pitää olohuoneessa, koska junioripiski käyttää niitä puruleluinaan...

40174.jpg

 

Ja sitten yleisön pyynnöstä vielä pari pikakuvaa senioripiskistä, jonka yllätin päivänokosilta. Eivät ole hyviä kuvia, salama jättää varjon ja seniori on muutenkin mustavalkoisena vaikea kuvattava. Mutta Raitapaidalle silti nähtävää ;-). Tänään aiomme tyttären kanssa mennä yhdessä lenkille ja ottaa seniorinkin mukaan, joten toivottavasti sen jälkeen on parempia kuviakin. Ulkona seniorikin on sitä paitsi paljon virkeämmän näköinen kuin sisällä.

40175.jpg

40176.jpg